RÀDIO LA VEU D’ONDARA CONSOLIDA LA SEUA PROGRAMACIÓ PARTICIPATIVA EN LA SEGONA TEMPORADA

Ràdio La Veu d’Ondara (107.4 FM) consolida la seua programació participativa per a la nova temporada. A partir d’aquests dies tornaran a emetre’s tots els programes que ja van tindre presència la temporada passada, com ara Ondara Activa, Ondara: Història del Nostre Poble, Taula de Convidats, Ondara Esport Viu, Bon Profit, Nació Musical o Cuida’t amb Nosaltres, així com els programes Pilota al Dia, Més Que Paraules, Els Arrossos de Maria, Xebiqueries o La Cosa Nostra que feien i seguiran un grup de col.laboradors i col.laboradores d’Ondara, com són Toni Albert, Juana Peris, María Pérez, alumnes i professors i professores de l’IES Xebic o Vale Pons.

Per a la nova temporada s’han sumat nous programes. Podem destacar Ondarencs pel Món, La Policia Local d’Ondara Informa, L’Ajuntament Informa, El Rincón Andaluz (realitzat per Rebeca Carmona), Fem Història (realitzat per Paco Sánchez), La Vida Que Quiero (realitzat per Àngels Oliver i Damián Jaimovich) o La Veu Violeta (realitzat per la Comissió d’Igualtat d’Ondara).

Una de les novetats és la incorporació de programes d’altres emissores municipals que formen part de la XEMV (Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes) on està integrada Ràdio La Veu d’Ondara. Seran programes dedicats a Internet, música, viatges o literatura.

El Consell d’Administració de PIMON, empresa que gestiona Ràdio La Veu d’Ondara, va aprovar ahir per unanimitat la graella per a la nova temporada. El Pla de Comunicació de l’Ajuntament d’Ondara estableix que aquest Consell es reunirà cada any per aprovar la graella de la nova temporada.

Publicado en Actualitat.