L’EQUIP ALEVÍ DEL LLEVANT GUANYA EL VIII TORNEIG DE FUTBOL “VILA d’ONDARA” 2017

Gran èxit d’assistència i organització en el Torneig, que va comptar amb la participació de deu equips de categoria aleví

torneig futbol (3)torneig futbol (2)

Ondara, 28.09.17. El camp de futbol del poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara va ser l’escenari dissabte passat 23 de setembre del vuitè Torneig de Futbol Vila d’Ondara 2017, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol; i dels tècnics i jugadors de l’escola, que van ajudar en tot el procés logístic. Un torneig que va ser tot un èxit de participació i d’organització. La jornada es va celebrar al mig d’un ambient festiu, des de les 10 fins a les 20 hores.

torneig futbol (1)

Un total de deu equips de categoria aleví de primer any van participar en aquesta trobada esportiva: Hèrcules, Dénia, El Verger, Ondara (que va participar amb dos equips, B i C), Teulada, Llevant, València, Vila-real, i Alcoiano. El torneig va comptar amb la presència dels entrenadors dels distints clubs; monitors esportius i col·laboradors.

El gran campió va ser el Llevant, en un partit molt disputat contra el València que va haver de decidir-se en la tanda de penals (emocionant fins al final). El tercer lloc se’l va endur el Dénia, que va disputar aquesta plaça amb l’Hèrcules (4t). El Vila-real i l’Alcoià van quedar en 5a i 6a posició després d’un partit molt competit. La resta de posicions es van disputar a penals, quedant 7è Teulada, 8è l’equip Ondara B, 9è El Verger i 10è l’Ondara C.

1er Llevant2on Valencia

3er Denia4t Hercules

5e Vilarreal6e Alcoiano

7 Teulada8e OndaraB

9 El Verger10 Ondara C

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports Mar Chesa, van lliurar els trofeus en finalitzar el torneig. Mar Chesa va destacar la gran participació registrada, així com la bona organització de l’esdeveniment, i va aprofitar per a agrair la seua ajuda als col·laboradors, monitors i coordinadors, i així com el paper desencolupat per part de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig que s’ha convertit ja en tot un referent dins de la seua categoria, i especialment la important labor del Coordinador de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, Vicent Moncho.

Des de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara s’ha volgut destacar el suport dels patrocinadors i de l’Ajuntament a través de la Regidoria d’Esports, sense els que seria impossible poder celebrar una competició d’aquest nivell i donar l’oportunitat als jugadors de l’Escola d’Ondara d’enfrontar-se a equips d’aquest nivell.

Publicado en Actualitat, Esports.