AHIR ES VA CELEBRAR A ONDARA LA “TROBADA d’ASSOCIACIONS PER LA IGUALTAT DE GÈNERE”

Ondara, 28.09.17. Ahir es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la Trobada d’Associacions per la Igualtat de Gènere organitzada per l’àrea de Família i Ciutadania a través del Departament d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant. Segons ha indicat la Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, va ser una trobada molt fructífera a què van assistir representants d’associacions locals i comarcals que treballen en l’àmbit social i de la igualtat. L’objectiu de la jornada era acostar les polítiques d’igualtat de gènere al moviment associatiu de la província.

A la Trobada realitzada ahir a Ondara es va explicar a les assistents la metodologia que se segueix per a concedir subvencions en matèria d’igualtat, dirigides a associacions i organismes. Es van oferir les ponències: “Les polítiques d’igualtat de gènere de les Administracions Públiques: La Diputació d’Alacant”, i “Metodologia i presentació de projectes en matèria d’igualtat de gènere per a l’obtenció de subvencions públiques”.

trobada igualtat ondara (3) trobada igualtat ondara (2)

La jornada va comptar amb les explicacions a càrrec de la Cap de Servei d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant, Elvira Tarruella; i de Paloma Jerez, Tècnica d’Igualtat (àrea família i ciutadania Diputació d’Alacant).

Publicado en Actualitat, Cultura.