CONTINUEN ELS TREBALLS DE MILLORA INTEGRAL EN ELS PINS

S’estan podant i sanejant els pins que es trobaven en condicions perilloses

pins aulari (2) pins aulari (3)

Ondara, 28.09.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública, està realitzant diverses actuacions de millora en l’àrea dels Pins i l’entorn de l’Aulari de Música, emmarcades en el Pla de Manteniment d’Edificis Municipals de l’Ajuntament d’Ondara. Aquesta setmana, les actuacions estan consistint en la neteja, sanejament i poda dels pins que es trobaven en condicions perilloses, bé perquè pogueren caure a causa del seu estat, o perquè les seues branques arribaven a la teulada de l’Aulari causant goteres i altres problemes, segons ha explicat el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner.

Aquestes actuacions s’engloben dins dels treballs de manteniment de tot l’àrea. L’objectiu final de la millora integral és crear una zona enjardinada oberta al públic en el centre del poble per al gaudi de la ciutadania, amb un horari d’obertura, i amb el tancament mitjançant una tanca perimetral de la zona de l’arbratge, en la que més avant es crearà un jardí amb espècies autòctones.

Pròximament, els treballs inclouran la millora dels marges, la neteja de l’entorn i l’arreglament exterior de l’immoble de l’Aulari. També es dotarà d’una nova il·luminació, adequada a l’àrea enjardinada, i es col·locarà mobiliari urbà de jardí en aquesta zona verda municipal.

Quan finalitzen els treballs, s’establirà un horari d’obertura de la zona arborada dels Pins per a evitar els actes de vandalisme.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.