NOU VEHICLE PER A PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA

Ondara, 26.09.17. L’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Ondara compta des d’ara amb un nou vehicle que ve a reforçar el seu parc mòbil, el que permetrà ampliar i millorar el servei que es presta a la ciutadania. Es tracta d’un tot terreny que fins ara estava a disposició de la Policia Local d’Ondara.

Després de l’adquisició (enguany 2017) dels dos nous vehicles tot terreny híbrids per al departament de Policia Local, aquest tot terreny es destinarà a partir d’ara al col·lectiu de Protecció Civil d’Ondara, perquè puga utilitzar-ho en la prestació dels seus serveis, segons han confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. Per a això, el vehicle ha sigut novament retolat amb els distintius de Protecció Civil, i ja ha sigut entregat a l’agrupació local, que des d’ara compta amb major facilitat per a arribar a qualsevol part del terme municipal.

vehicle p civil

Amb aquest, Protecció Civil d’Ondara compta a partir d’ara amb dos vehicles per a realitzar els serveis de prevenció i actuació davant de situacions d’emergència, així com de suport a actes i activitats.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.