EL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA COMENÇA LA TEMPORADA AMB NOVA GESTIÓ

trinquet ondara nova gestio (1)

Obrirà totes les vesprades, hi haurà servei de bar, partides d’aficionats i, un dissabte al mes, partida professional

Ondara, 26.09.17. El Trinquet Municipal d’Ondara comença una nova etapa, després de l’adjudicació de la gestió de les seues instal·lacions per part de l’Ajuntament a la veïna d’Ondara, Paqui Soler.

Per a aquesta nova temporada 2017-2018, el Trinquet Municipal d’Ondara estarà obert tots els dies de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i els dissabtes tot el dia. El servei de bar al Trinquet oferirà assortiment de tapes, entrepans i begudes tots els dies, així com esmorzars els dissabtes al matí.

Quant a les partides de pilota al Trinquet Municipal d’Ondara, un dissabte al mes s’oferiran partides de professionals, organitzades amb la col·laboració d’empreses i organismes de Pilota Valenciana. A més, tots els dissabtes hi haurà partides d’aficionats. Les persones interessades a apuntar-se, participar en partides i informar-se poden contactar amb el Trinquet en el telèfon 607364935.

El Trinquet continuarà acollint així mateix els entrenaments i partides de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, segons els horaris determinats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.