ONDARA ACULL AQUEST DIMECRES 27 DE SETEMBRE LA TROBADA d’ASSOCIACIONS PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

trobada igualtat 27 set

L’objectiu és acostar les polítiques d’igualtat de gènere al moviment associatiu de la província

Ondara, 25.09.17. La Regidora d’Igualtat d’Ondara, Raquel Mengual, ha informat que Ondara serà seu aquest dimecres 27 de setembre d’una de les “Trobades d’Associaciones per la Igualtat de Gènere” que organitza l’àrea de Família i Ciutadania a través del Departament d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant.

La Trobada tindrà lloc a la Casa de Cultura d’Ondara aquest dimecres 27 de setembre de 17 a 20 hores, i va dirigida a persones que pertanyen a Juntes Directives d’associacions que treballen en l’àmbit social i de la igualtat, amb la finalitat d’acostar les polítiques d’igualtat de gènere al moviment associatiu de la província.

En el programa de la Trobada que se celebrarà a Ondara es troben les ponències: “Les polítiques d’igualtat de gènere de les Administracions Públiques: La Diputació d’Alacant”, i “Metodologia i presentació de projectes en matèria d’igualtat de gènere per a l’obtenció de subvencions públiques”.

Les persones interessades a participar poden contactar amb la Secretaria Tècnica en el telèfon 965295614. Les inscripcions també es poden efectuar per correu en: participa@puntual.com. (Més informació en l’àrea de Família i Ciutadania – Departament d’Igualtat de la Diputació Provincial d’Alacant: igualdad@diputacionalicante.es , telèfon 965988979).

Publicado en Actualitat, Associacions.