REUNIÓ A ONDARA EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ D’INUNDACIONS

Van participar les Policies Locals d’Ondara, El Verger, Beniarbeig, i Benidoleig; la Guàrdia Civil; els Bombers i les agrupacions de Protecció Civil

Ondara, 25.09.17. Divendres passat 22 de setembre va tindre lloc a les dependències de la Policia Local d’Ondara una reunió d’efectius i forces de seguretat dels municipis del baix Girona per a abordar la coordinació, prevenció i actuació davant d’inundacions, amb l’objectiu d’oferir una millor i més ràpida resposta davant d’aquest tipus d’emergències.

En la trobada, segons ha informat el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, van participar els representants de la Policia Local dels municipis de Beniarbeig, El Verger, Benidoleig, i Ondara; de la Guàrdia Civil d’El Verger; del Parc Comarcal de Bombers; i de Protecció Civil, amb la presència dels responsables de les agrupacions locals de Benidoleig, El Verger i Ondara.

reunio seguretat ondara (1)

L’objectiu d’aquesta reunió és concretar un pla d’actuació per a intervenir amb rapidesa en cas d’una possible inundació per fortes pluges en les poblacions pròximes a la conca del Girona, o qualsevol altra situació d’emergència.

reunio seguretat ondara (2)

El Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, ha matisat que a la trobada de treball mantinguda a Ondara es va tractar la coordinació en prevenció i actuació en inundacions dels municipis del baix Girona, així com la creació d’un catàleg comú de mitjans; i la posada en marxa, en cas d’emergència, d’un canal comú de walkis tetra específic per a coordinar l’emergència.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.