COMENÇA A ONDARA EL NOU CURS 2017-2018 DEL PROGRAMA FORMATIU DE QUALIFICACIÓ BÀSICA EN OCUPACIÓ DOMÈSTICA

14 alumnes s’han matriculat en aquest programa per a millorar la seua formació i integrar-se en el món laboral

Ondara, 22.09.17. Ahir va començar a Ondara el nou curs del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB) en Ocupació Domèstica que imparteix novament aquest curs 2017-2018 l’Ajuntament d’Ondara. El programa s’impartirà del 21 de setembre al 18 de juny, en horari de 8 a 14 hores, a les instal·lacions ubicades en el local annex a la Residència d’Ancians d’Ondara. Les professores d’aquest programa són Marta Morant i Clara Ortolà. El nou curs del PFQB compta amb 14 alumnes matriculats, xiques i xics de 16 a 21 anys. Es tracta d’un alumnat molt motivat per a millorar la seua formació i consolidar un itinerari formatiu per a inserir-se en el món laboral, segons s’indica des del PFQB.

pfqb (1)

El Programa en Ocupació Domèstica s’imparteix per l’Ajuntament d’Ondara des de fa ja 12 anys, amb la duració d’un curs lectiu. Va dirigit a alumnes que no s’han tret el títol de l’ESO, i el seu objectiu, a més de la incorporació dels joves al mercat laboral, també persegueix que els alumnes reprenguen els seus estudis d’educació reglada, i es traguen el títol de Secundària. El PFQB en Ocupació Domèstica d’Ondara impartirà als estudiants formació genèrica amb continguts de l’ESO, així com mòduls de formació específica en ocupació domèstica. A més, en la segona mitat del curs, realitzaran pràctiques laborals (FCT, Formació en Centres de Treball) en dos grups, un a l’abril i l’altre al maig, realitzant les pràctiques en empreses relacionades en amb els àmbits de cuina, neteja i bugaderia.

Aquest programa es valora “molt positivament per la seua capacitat de motivar els estudiants i aconseguir que es reincorporen a l’educació reglada”, segons ha indicat la Regidora d’Educació, Mar Chesa, qui ha animat els alumnes a què aprofiten al màxim la seua participació en el PFQB.

pfqb (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.