L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TANCA LA TEMPORADA 2016-2017 ARREPLEGANT 8 PREMIS AUTONÒMICS

Els integrants de l’Escola de Pilota d’Ondara es van desplaçar ahir a València per a arreplegar els seus trofeus dels XXXV JECV en el Dia de la Pilota Valenciana

Ondara, 25.09.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar ahir diumenge 24 de setembre a València en la celebració del “XXVI Dia de la Pilota Valenciana”, que va comptar amb el lliurament, en la sala de cristall de l’Ajuntament de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats. Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara es va posar a disposició de l’escola un autobús per a acudir a València a arreplegar els trofeus.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir un total de 8 trofeus autonòmics en la passada temporada 2016-2017, comptant com a mestres de pilota amb Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, i sent una de les escoles més premiades de tota la Comunitat Valenciana. El lliurament de trofeus, celebrat a l’Ajuntament de València, va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, els que van lliurar (junt amb altres autoritats) els trofeus als pilotaris de l’Escola d’Ondara, els quals van estar acompanyats per Félix Peñarrubia i pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido.

L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, va aconseguir quatre trofeus autonòmics per equips en la temporada 2016-2017, sent el campió autonòmic en dues modalitats: llargues i galotxa; subcampió en raspall, i tercer classificat en escala i corda.

benjami or llarguesbenjami or galotxa benjami bronze escalaicorda benjami plara raspall

A més, en la modalitat one wall, la parella formada per Arnau Mas i Félix Peñarrubia va aconseguir la copa de plata, en ser subcampiona autonòmica de categoria benjamí.

benjami or one wall

L’equip Infantil, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro, és el campió autonòmic en raspall, i tercer classificat en llargues.

infantil or raspall infantil bronze llargues

L’equip Cadet B, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, és el subcampió autonòmic en raspall 2016-2017.

cadet B plata raspall

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus mestres de pilota 2016-2017, Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara comença ara una nova etapa, en aquesta temporada 2017- 2018 sota la coordinació de Juanma Garrido, i comptant com a entrenador amb Néstor Portes. A ambdós, José Ramiro i Mar Chesa els han desitjat molta sort en aquest nou projecte per a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.