L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGARÀ AQUEST DIUMENGE A VALÈNCIA 8 TROFEUS AUTONÒMICS

 Els equips guanyadors dels XXXV JECV rebran els seus trofeus el pròxim 24 de setembre, en la gran festa de la pilota valenciana

Ondara, 22.09.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara assistirà aquest diumenge 24 de setembre a València a la celebració del “XXVI Dia de la Pilota Valenciana”. Es lliuraran els trofeus (als tres primers classificats) als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en les diferents modalitats; one wall, frontó valencià, galotxa, galotxetes, raspall, llargues i escala i corda. El lliurament de trofeus serà a partir de les 10 hores, en la sala de cristall de l’Ajuntament de València. En total estaran representades 35 escoles (22 escoles de la província de València, 10 escoles de la província d’Alacant i 3 escoles de la província de Castelló) en aquest lliurament de trofeus, on acudiran acompanyats dels seus monitors i familiars.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara serà una de què més trofeus alçarà, ja que va aconseguir un total de 8 trofeus autonòmics en la passada temporada 2016-2017, comptant com a mestres de pilota amb Mateu Fornés i Félix Peñarrubia.

L’equip Benjamí d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, és el campió autonòmic 2016-2017 en dues modalitats: llargues i galotxa; subcampió en raspall, i tercer classificat en escala i corda. A més, en la modalitat one wall, la parella formada per Arnau Mas i Félix Peñarrubia va ser subcampiona autonòmica de categoria benjamí.

arxiu - benjami ondara campio galotxa

L’equip Infantil, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro, és el campió autonòmic en raspall, i tercer classificat en llargues.

arxiu - infantils ondara campio raspall

L’equip Cadet B, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, és el subcampió autonòmic en raspall.

arxiu - cadets ondara subcampion raspall

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara es posarà a disposició de l’escola un autobús per a acudir aquest diumenge a València a arreplegar els trofeus. Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, assistiran també a València al lliurament de trofeus, donant el seu suport als membres de l’Escola Municipal de Pilota i al seu nou coordinador, Juanma Garrido.

Publicado en Actualitat, Esports.