ELS JOVES DE LA COMARCA TENEN UNA CITA A “RESSONA LA MARINA” EL 4 DE NOVEMBRE (ALBERG JUVENIL TEULADA-MORARIA)

CARTELL RESSONA ONDARA

«Ressona la Marina» és una trobada organitzada per la Xarxa Jove Comarcal Marina Alta, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Joventut (IVAJ), que tindrà lloc el dissabte 4 de novembre a l’Alberg Juvenil La Marina de Teulada-Moraira. El seu objectiu és reunir els joves de la Marina Alta (a partir de 14 anys) a través de la música i del procés creatiu que comporta, oferint diversos tallers i un concurs de bandes de rock/pop per a grups de música no professionals.

La jornada començarà a les 10:00 hores reunint tots els jóvens participants. De 10:30 a 14:40 hores tindran lloc diversos tallers, com el de Dj, Ritme i melodia, Max mix Percussió, PodCast, Youtuber musical, A Cantar!, Informàtica i música, Street Dance, Batalla de Gallos (MC’s) i Composició musical. (La preinscripció per als tallers és del 18 de setembre al 13 d’octubre; preu 8 euros, inclou tallers, esmorzar, dinar, participació en el concurs, assegurança i bus).

A la vesprada, de 16:30 a 20:30, se celebrarà el concurs de grups de rock/pop (per a grups de música no professionals els integrants dels quals tinguen entre 14 i 30 anys). Es realitzarà una preselecció entre tots els grups que s’inscriguen en xarxajove@macma.org abans del 29 de setembre.

Per a més informació, es pot també contactar amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara (telèfon 965766000 ext 303, correu: cultura@ondara.org).

Publicado en Actualitat, Associacions.