VIATGE A PORT AVENTURA-FERRARI LAND DEL 6 AL 9 D’OCTUBRE ORGANITZAT PER LA XARXA JOVE COMARCAL

CARTELL PORTAVENTURA ONDARA

La Xarxa Jove Comarcal Marina Alta (Regidories de Joventut Marina Alta) ha organitzat un viatge a Port Aventura i Parc Ferrari Land dirigit a persones d’11 a 18 anys (altres edats, preguntar) que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre de 2017.

El preu és de 215 euros i inclou el viatge amb autobús, 1 entrada a Port Aventura amb dinar, 1 dia d’entrada a Ferrari Land (dies 7 i 8 d’octubre); celebració d’Halloween a Port Aventtura; allotjament en alberg en règim de mitja pensió; i monitors acompanyants les 24 hores.

Per a més informació i inscripció, contactar amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara (telèfon 965766000 ext 303, correu: cultura@ondara.org).

Publicado en Actualitat, Associacions.