ONDARA MILLORA LA SEGURETAT VIÀRIA EN L’ENCREUAMENT DE REI JAUME I AMB BOTÀNIC CAVANILLES

S’han pres diverses mesures per a evitar la perillositat d’aquest encreuament

Ondara, 21.09.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Urbanisme i de Serveis, i del Departament de Policia Local, està duent a terme una actuació integral de millora de la seguretat viària en l’encreuament dels carrers Rei Jaume I i Botànic Cavanilles, segons ha informat aquest matí l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el qual ha visitat la zona acompanyat del Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner; el Regidor de Serveis, Pere Picornell, i el Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano.

encreuament 1 (1)

Entre les mesures que s’estan prenent per a reduir la perillositat d’aquest encreuament, es troba per un costat la pintura de la calçada en l’àrea de l’encreuament dels dos vials, per a ressaltar la perillositat; així com també la pintura de groc de les zones de les voreres que es troben en els cantons de l’encreuament per a evitar que aparquen els vehicles (atès que es reduïa la visibilitat).

A més s’han canviat els senyals de stop i ara la parada es realitza en el carrer Rei Jaume I (que és en el que els vehicles circulaven a major velocitat) en compte de Botànic Cavanilles. També s’han instal·lat reductors de velocitat en Rei Jaume I, i es limitarà la velocitat en aquest carrer a 20 km/h (en compte de 30 km/h com és habitual en els cascs urbans). Quant a l’estacionament, únicament es podrà aparcar en el costat dels números parells del carrer.

obres encreuament (1)

Totes aquestes mesures s’han pres per a millorar la seguretat tant dels conductors com dels vianants en un encreuament particularment perillós i molt transitat, donada la velocitat amb què entraven els vehicles provinents de Rei Jaume I.

obres encreuament (2) obres encreuament (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.