ONDARA CELEBRA AQUEST DISSABTE 23 DE SETEMBRE EL 8è TORNEIG DE FUTBOL VILA d’ONDARA

Deu equips de futbol jugaran aquest trofeu de categoria aleví: Hèrcules, Dénia, El Verger, Alcoiano, Teulada, Llevant, València, Vila-real, i Ondara amb els seus equips B i C

Torneig Futbol 7 Setembre 2017 cartell definitiu-001

Ondara, 19.09.17. El camp de futbol del poliesportiu Vicent Zaragoza d’Ondara serà novament l’escenari, aquest dissabte 23 de setembre, de la huitena edició del Torneig de Futbol Vila d’Ondara, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la coordinació de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol i la col·laboració de les mares i pares dels alumnes de l’escola de futbol, i voluntaris col·laboradors. En aquest 8è Torneig Vila d’Ondara participaran deu equips de categoria aleví; entre ells, els equips B i C de l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara. Un total de 300 xiquets participaran en aquest torneig, que s’ha convertit en tot un referent esportiu, i que s’espera congregue a més de mil persones al llarg del dia.

Aquest esdeveniment esportiu se celebrarà al llarg de tota la jornada del dissabte 23 de setembre, de 10 a 20 hores, sent el lliurament de premis a les 20:00 hores. En aquest torneig participaran els equips de categoria aleví de diversos clubs futbolístics de la Comunitat Valenciana; alguns d’ells, de gran renom. Així, en aquest torneig, participaran els equips de l’Hèrcules, Dénia, El Verger, Ondara (amb dos equips, B i C), Teulada, Llevant, València, Vila-real, i Alcoiano. Des de l’organització se’ls proporcionarà esmorzar, dinar i berenar a tots els xiquets participants, i també se’ls obsequiarà amb una samarreta commemorativa. Hi haurà trofeus per a tots els equips participants; per al jugador més regular, per al màxim golejador, i trofeu al porter menys golejat.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i el Coordinador de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol, Vicent Moncho, han afirmat que des de l’organització del torneig s’entén aquesta trobada esportiva com una forma de fomentar l’esport i de motivar els membres de l’escola de futbol. A més, des de la Regidoria d’Esports s’ha agraït el paper de les mares i pares dels alumnes de l’Escola de Futbol Municipal a l’hora d’organitzar aquest torneig. La Regidoria d’Esports d’Ondara posa l’organització i els mitjans necessaris per a l’exercici de l’activitat, incloent-hi l’ambulància, policia, protecció civil, carpes, taules i cadires, entre altres recursos.

Publicado en Actualitat, Esports.