CULMINA LA CAMPANYA DE VIGILÀNCIA I PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS DE PROTECCIÓ CIVIL ONDARA

Ondara, 19.09.17. Els integrants de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara han realitzat durant els mesos d’estiu la campanya de vigilància i prevenció d’incendis al municipi d’Ondara. Cal indicar que Protecció Civil Ondara desenvolupa la vigilància forestal en l’època estival des de l’any 2014. Aquest estiu 2017, l’han realitzat des del 15 de juny fins al 15 de setembre, amb un total de 558 hores dedicades a la prevenció d’incendis forestals durant la temporada de major risc, com són els mesos d’estiu.

proteccio civil ondara (3)

Aquest estiu de 2017 ha sigut el que menys incidències s’han registrat a Ondara en matèria d’incendis, havent-se centrat la labor de Protecció Civil d’Ondara en les accions de prevenció i informació, segons ha informat el Cap de l’Agrupació de Protecció Civil d’Ondara, Vicente Pascual. Únicament en el mes de juliol, coincidint amb les Festes de Sant Jaume, es va registrar un xicotet incendi a la cuneta de l’AP7 al seu pas per Ondara. En aquest cas, els Bombers del Parc comarcal van comptar amb el suport dels voluntaris de Protecció Civil d’Ondara.

proteccio civil ondara (2)

Cal recordar que els integrants de Protecció Civil es van formar en prevenció d’incendis mitjançant un curs realitzat abans de l’estiu, que acredita els voluntaris de Protecció Civil d’Ondara a poder participar amb seguretat en l’extinció d’incendis.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha aprofitat per a agrair als voluntaris de Protecció Civil d’Ondara la gran labor que realitzen de forma desinteressada a benefici del municipi, tant en matèria de prevenció d’incendis com també donant suport als actes i activitats, així com en situacions d’emergència.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.