COMENCEN ELS ENTRENAMENTS DE LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA 2017-2018

De moment compten amb 485 alumnes participants en les sis disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana, tennis taula i multiesportiva

Ondara, 11.09.17. Les Escoles Esportives Municipals d’Ondara comencen nova temporada 2017-2018 amb un total de 482 xiquets i xiquetes matriculats, si bé des de la Regidoria d’Esports s’ha indicat que encara queden places vacants en algunes categories, i que les inscripcions es poden realitzar a l’oficina d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara.

Tant l’Escola Municipal de Futbol (que compta amb 227 alumnes) com la de Bàsquet (amb 117) van començar els seus entrenaments entre la setmana passada i la present, mentre que l’Escola Municipal de Pilota (amb 25 inscrits) començarà la propera setmana, el dimarts 19 de setembre. Quant a les Escoles de Gimnàstica Rítmica (88 alumnes), tennis taula (15 inscrits) i multiesportiva per a xiquets de 4 a 6 anys (10 alumnes), les tres disciplines començaran a impartir-se en el mes d’octubre.

Cal destacar, quant a les novetats d’aquesta temporada 2017-2018, que la implantació de la jornada contínua en els col·legis d’Ondara ha permès l’avanç dels horaris dels entrenaments de futbol i de bàsquet (en el cas de les categories inferiors), perquè comencen a partir de les 16 hores.

A tots els participants en les Escoles Esportives, la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, els ha desitjat molta sort per a la temporada 2017-18 que acaba de començar i, sobretot, que gaudisquen practicant esport a Ondara.

D’altra banda, des de la Regidoria d’Esports es recorda que els interessats poden adquirir l’equipament de les escoles esportives municipals (xandall, pol, pantaló curt i bossa d’esport) en Publi4 abonant el 50% del preu (l’altra mitat l’aporta la Regidoria d’Esports).

En les imatges apareixen les cloendes de les EEM Ondara temporada 2016-2017:

cloenda basquetcloenda escola futbol cloenda escola pilotacloenda escola ritmica ondara cloenda multiesports cloenda tennis taula (1)

Publicado en Actualitat, Esports.