ONDARA TINDRÀ COM A NOVETAT ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE TENNIS

Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració amb el Club de Tennis La Sella per a portar avant aquesta nova activitat esportiva

Ondara, 12.09.17. La nova Escola Esportiva Municipal de Tenis es vindrà a sumar aquesta temporada 2017-2018 a les propostes que s’ofereixen des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara a la ciutadania, segons ha anunciat la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa. S’ofereix així als xiquets i xiquetes d’Ondara una disciplina esportiva més, junt amb les de futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana, tennis taula i multiesportiva, sent aquest curs el primer en què també es podran apuntar a tennis.

Aquest matí s’ha signat a l’Ajuntament d’Ondara el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Ondara i el Club de Tennis la Sella per a portar avant aquesta activitat. El conveni ha sigut subscrit per la Regidora d’Esports, Mar Chesa i el Regidor delegat de PIMON, Francesc Giner; i per Diego Bickham en representació del Club de Tennis DK Sport SC.

escola tennis

L’Escola Municipal de Tenis d’Ondara impartirà les seues classes de tenis a les instal·lacions del Club de Tennis la Sella (ubicat al Residencial La Sella, Pedreguer), i va dirigida a xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys. De moment, ja compta amb una desena d’inscrits (el mínim perquè es duga a terme). Les inscripcions es realitzaran a l’oficina municipal d’esports, ubicada al pavelló d’Ondara, des d’avui i fins al 31 d’octubre. Les classes començaran el 2 d’octubre. Els entrenadors de l’Escola Municipal de Tennis seran Kiko Segura, Kurt Nigg i Diego Bickham. Igual que en la resta d’escoles esportives municipals, s’estableixen una sèrie de bonificacions; persones empadronades a Ondara, bonificació del 25%; famílies amb dos germans inscrits en alguna activitat, 10% de bonificació (únicament al germà menor), i bonificació del 10% a persones amb algun grau de discapacitat.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha anunciat que la pròxima setmana, el dijous 21 de setembre, es durà a terme al Col·legi Sanchis Guarner, en l’horari d’Educació Física, una jornada de portes obertes amb una demostració de l’Escola de Tennis per a l’alumnat del col·legi.

En el conveni queda reflectit que la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, mitjançant l’empresa municipal PIMON, pretén oferir un millor servei a les Escoles Esportives Municipals i, concretament, a la nova Escola Municipal de Tennis, dotant-les d’unes instal·lacions esportives de qualitat com les que disposa el Club de Tennis La Sella; mentre que el Club de Tennis La Sella, gràcies a aquest acord, vol acostar-se a la ciutadania d’Ondara, especialment a les persones que practiquen tenis i més concretament, als jóvens i els escolars del municipi, i oferir-los el seu servei.

L’acord implica que l’Escola Municipal de Tennis de l’Ajuntament d’Ondara tindrà, com a instal·lacions per al seu ús, com a mínim, dues pistes de tennis del Club de Tennis La Sella. Aquesta Escola funcionarà des del mes d’octubre fins a la primera quinzena de juny. L’Escola Municipal de Tennis d’Ondara utilitzarà les pistes necessàries per a poder desenvolupar la seua activitat durant un dia a la setmana per grup, com a mínim. Cada alumne tindrà un dia d’entrenament a la setmana, amb grups d’entre 4 i 8 persones.

L’Ajuntament d’Ondara, a través de l’empresa municipal PIMON, abonarà al Club de Tennis la quantitat de 33 euros per hora i grup, en concepte d’ús de les instal·lacions, honoraris de professor qualificat, imposts, pilotes, il·luminació artificial i qualsevol altra despesa derivada de l’ús. El Club de Tennis La Sella organitzarà dues competicions anuals per als alumnes de L’Escola Municipal de Tennis (en cas de lliurar trofeus, seran a càrrec de la Regidoria d’Esports). Si durant la temporada haguera algun equip de tennis escolar que haja de representar a Ondara en alguna competició (Minijocs, ….), el Club de Tennis La Sella cedirà gratuïtament les seues instal·lacions per als entrenaments i partits quan fóra necessari. Per a aquells alumnes que necessiten ampliar i intensificar els seus entrenaments, pel fet que el seu nivell d’aprenentatge i de competència així ho requerisca, el Club de Tennis La Sella proposarà treballar en grups de perfeccionament i de competició (el cost d’aquest treball addicional anirà a compte del propi alumne). A més, el Club de Tennis La Sella facilitarà uns passes anuals, per als jóvens d’Ondara d’entre 6 i 18 anys, no inscrits oficialment a l’Escola Municipal de Tennis, al preu de 80 euros, per a fer d’una pista de tenis sense límit de joc.

Publicado en Actualitat, Esports.