SINMA ONDARA ESTRENA NOVA UNITAT PER A LA NETEJA DE CONTENIDORS I VIÀRIA

 unitat neteja sinma ondara (3) unitat neteja sinma ondara (4) 

Des de hui mateix comença a funcionar el vehicle, que està dotat de motobomba i depòsit d’aigua

Ondara, 08.09.17. A fi de millorar el servei d’arreplegada de fem i neteja viària d’Ondara, l’empresa municipal SINMA ha incorporat a les seues dotacions una nova unitat de neteja mitjançant aigua a pressió, segons ha donat a conèixer el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner. L’empresa municipal ha adquirit un vehicle de grandària mitjana a què s’ha incorporat un equipament amb maquinària dissenyada per a la neteja de canonades i objectes amb aigua a pressió, amb depòsit d’aigua, i pot treballar de forma contínua si està connectat a la xarxa d’aigua.

La nova unitat de neteja ja està operativa, com han comprovat aquest matí l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el Regidor delegat de l’empresa municipal, Francesc Giner, i començarà ja mateix a funcionar.

unitat neteja sinma ondara (2)

Aquest dispositiu podrà arribar a qualsevol part del nucli urbà i permetrà augmentar l’eficàcia de la neteja tant dels contenidors com en la via pública, en realitzar la neteja amb pistola d’aigua a pressió.

Amb la nova unitat, que serà manejada per un operari de SINMA, es procedirà a la neteja de l’interior i exterior dels contenidors (tant dels soterrats de recollida selectiva, com dels contenidors verds de residus orgànics) i de les seues illes i àrees contigües, així com també a la neteja de la via pública, incloent-hi carrers, places i la resta d’espais públics. Per a això, segons s’ha matisat des de SINMA, es realitzarà una planificació exhaustiva per zones en què es durà a terme una neteja integral (que serà avisada amb antelació als residents).

unitat neteja sinma ondara (5) unitat neteja sinma ondara (6)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.