ONDARA CELEBRARÀ EL “PARK(ING) DAY” EL 15 DE SETEMBRE

cartellparkingday 2017

14 empreses ACO muntaran una zona verda davant dels seus negocis

Ondara, 08.09.17. Ondara se sumarà, per tercer any consecutiu, al Compromís pel Jardí – Park(ing) Day; un esdeveniment anual organitzat per La Comunitat Verda que se celebrarà el proper divendres 15 de setembre, i que es realitza simultàniament en tot el món el tercer divendres de setembre. L’esdeveniment mundial Park(ing) Day suposarà la instal·lació de jardins efímers que ocuparan places d’aparcament per a promoure la jardineria i divulgar els beneficis que la vegetació urbana aporta a la societat.

Enguany, Ondara es torna a sumar a aquesta iniciativa, impulsada en la localitat pel centre de jardineria Monverd, l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO) i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, a través de l’ADL-AFIC.

Al projecte s’adhereixen 14 empreses ACO, que muntaran la seua pròpia zona verda davant del seu local, durant l’horari d’obertura. Es tracta de Monverd, Màxima Bikes, Passicos la Merceria, Autoescola Ondara, Carnisseria Picó, Gala’s, Motos Mahiques, Ca Paquitina, Mobles Ortolà, Confortgama, Nina Estètica i Bellesa, Coses de Casa i Regals, Calçats Dora i Masdemilviajes.

Per a incentivar la visita a aquests punts, des d’ACO s’ha llançat una promoció, consistent en que les persones que passen per 3 negocis adherits, es facen una foto en ells i la pugen al facebook amb les etiquetes @acoondara, rebran un premi directe.

cartellpremi 2017

Publicado en Actualitat, AFIC.