LA JUNTA LOCAL D’ONDARA DE L’AECC VA REALITZAR AHIR UNA CAMPANYA DE PREVENCIÓ A LA PLATJA

Ondara, 07.08.17. La Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar ahir diumenge 6 d’agost a la platja de l’Estanyó (Les Marines) una campanya de prevenció del càncer de pell amb la col·laboració de FarmaOndara, la Doctora Ana Morell (dermatòloga), la UTE Salvament, l’Ajuntament de Dénia i l’Ajuntament d’Ondara.

Aquesta campanya preventiva i informativa, celebrada en horari matutí en un dels dies de més afluència de persones a la platja com és el primer diumenge d’agost, va tindre un resultat espectacular, gràcies a la gran participació de la gent.

L’acció va consistir a oferir al públic informació sobre el càncer de pell, les pigues sospitoses, els tipus de melanoma i com detectar-los i previndre’ls. Per a això es va comptar amb la col·laboració de professionals de la salut, i d’una taula amb material informatiu.

Des de la Junta Local d’Ondara de l’AECC han volgut agrair la col·laboració de FarmaOndara, de la Dra. Ana Morell, de la UTE Salvament, i dels Ajuntaments de Dénia i d’Ondara. L’acció impulsada ahir a la platja per part d’AECC també va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i membres de la corporació municipal.

aecc platja ondara (5)aecc platja ondara (4) aecc platja ondara (3)aecc platja ondara (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.