ONDARA IMPULSA UNA NOVA ENQUESTA PERQUÈ LA CIUTADANIA VALORE LES FESTES DE SANT JAUME 2017

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions es considera que les principals novetats d’enguany, com la pista lliscant, la Nit de Germanor, el gran prix o el pregó, han sigut tot un èxit de participació

Ondara, 08.08.17. Una vegada culminades les Festes Populars de Sant Jaume 2017 (que van concloure el passat 5 d’agost amb les festes en Pamis), des de l’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories de Participació Ciutadana (dirigida per l’Alcalde, José Ramiro) i de Festes i Tradicions (dirigida per Mari Carmen Velazquez), es vol conèixer l’opinió i valoració de la ciutadania respecte als festejos populars de Sant Jaume 2017 i saber en quines coses es poden millorar.

Per aquest motiu s’ha elaborat una enquesta que ja es pot contestar on line en l’enllaç següent: https://goo.gl/forms/NLucz6ehJetMY9Va2 , amb la que, des de l’Ajuntament, s’espera arreplegar l’opinió ciutadana sobre els actes programats en les festes; les novetats d’enguany 2017; així com les propostes i suggeriments per al seu estudi i valoració en les reunions de la Comissió de Sant Jaume.

En l’enquesta es plantegen preguntes tant sobre la valoració global de les Festes Populars de Sant Jaume 2017; com la valoració específica de les activitats diürnes, vespertines i nocturnes, demanant a l’usuari la seua opinió sobre les activitats que llevaria o que posaria. També hi ha un apartat concret per a valorar les actuacions taurines, i un altre per a les festes de Pamis. En l’enquesta es poden indicar també altres propostes i canvis que es desitgen proposar. A més, apareix un nou apartat per a valorar les novetats de la Festes Populars 2017, amb preguntes específiques sobre el pregó; els actes del dia de Sant Jaume; l’entrada de les quintades; la Nit de Germanor; les partides de pilota de festes; la pista lliscant; el taller d’oci saludable, o la Nit de rock. L’enquesta és anònima i no s’arrepleguen dades de caràcter personal. Les respostes seran tractades per a valorar les opinions per edats i sexe, i els comentaris i propostes seran tinguts en compte per a millorar les Festes Populars de Sant Jaume.

Cal destacar que, una vegada finalitzades les Festes Populars de Sant Jaume 2017, des de la Regidoria de Festes i Tradicions s’ha realitzat una valoració molt positiva de les novetats d’aquesta edició, donada l’alta participació registrada en els diferents esdeveniments i la bona resposta de la ciutadania, que s’ha bolcat per exemple en la “Nit de Germanor”; un acte que va aconseguir congregar el passat 26 de juliol a més de 1.300 persones participant en els sopars populars a l’Avinguda Doctor Fleming.

sant jaume 2017 (2)sant jaume 2017 (1)sant jaume 2017 (28)

Respecte a la pista lliscant del 25 de juliol, va ser un èxit total d’assistència, amb participants de totes les edats gaudint d’aquesta nova activitat que es va muntar a la Baixada de la Puríssima, amb centenars de persones lliscant-se en matalafet o flotador fins a la plaça del Convent.

sant jaume 2017 (29)sant jaume 2017 (24)

L’inici de les festes, amb un nou pregó amb espectacle de llums i so, va ser una altra de les novetats més aplaudides pel públic.

sant jaume 2017 (34)sant jaume 2017 (48)

També la celebració com a novetat del gran prix va comptar amb una gran participació de penyes i quintades.

sant jaume 2017 (51)sant jaume 2017 (52)

L’entrada de quintades del dia de Sant Jaume va suposar així mateix un augment de la participació, i la Nit del Rock, amb la que van culminar les festes, va ser un èxit rotund d’assistència amb persones tant d’Ondara com d’altres municipis. Les partides de pilota de professionals al Trinquet Municipal d’Ondara van ser una altra de les novetats que van completar amb èxit d’assistència la programació festiva, mentre que els concerts del Rock & Moll van tornar a congregar a nombrós públic per segon any consecutiu.

sant jaume 2017 (35)

Més fotos de Sant Jaume 2017:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1572305316122904

Publicado en Actualitat, Ajuntament.