EL III FESTIVAL JAZZ ONDARA 2017 SE CELEBRA ELS DIES 25, 26 I 27 D’AGOST

El festival musical, que es consolida amb la seua tercera edició, està organitzat per la Regidoria de Cultura d’Ondara i el Col·lectiu Jazzdara La Marina Alta

OndaraJazz'17

Ondara, 07.08.17. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, en el seu interès de proposar opcions d’oci que acosten la cultura a la població, i amb l’objectiu de promocionar el potencial musical d’Ondara i de la comarca, ha impulsat la celebració del tercer Festival Jazz Ondara 2017. Després de l’èxit de les dues primeres edicions (en 2015 i en 2016), el III Festival Jazz Ondara 2017 se celebrarà oferint novament tres sessions: el divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 d’agost de 2017, amb activitats a la Casa de Cultura i a la Plaça Major d’Ondara, amb entrada lliure i gratuïta.

presentacio jazz (1)

Es tracta d’una iniciativa organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara i el Col·lectiu Jazzdara La Marina Alta. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, i Albert Llobell (músic i membre del Col·lectiu Jazzdara), han presentat hui aquesta interessant proposta musical per a l’últim cap de setmana del mes d’agost. José Ramiro ha volgut reconèixer i agrair el treball de la Regidoria de Cultura i del Col·lectiu Jazzdara a l’hora de crear aquest esdeveniment al final d’estiu; un festival musical de gran qualitat que es consolida i creix any rere any, en la programació cultural d’Ondara.

El programa del III Festival de Jazz d’Ondara començarà el divendres 25 d’agost a les 21 hores a la Casa de Cultura, amb un concert didàctic per a xiquets i majors a càrrec del Col·lectiu Jazzdara. Es repeteix el format de l’any passat, que va tindre una gran acollida i molt d’èxit entre les famílies. S’explicaran les estructures del jazz i característiques d’aquest tipus de música, així com les funcions dels diferents instruments, i es respondran les preguntes dels assistents. Les explicacions comptaran amb demostracions pràctiques, i el públic podrà experimentar. Aquesta iniciativa va dirigida a públic de totes les edats, incloent-hi xiquets i xiquetes.

El dissabte 26 d’agost s’oferiran com a novetat dos concert; a les 21 hores a la Plaça Major d’Ondara, actuarà Joan Saldaña Quintet presentant el seu primer disc, “Despertant”. A continuació, a les 23:30 hores, actuarà Sexpeare Jazz-Funk; un grup de recent formació que oferirà un jazz funk amè.

I el diumenge 27 d’agost a les 21 hores a la Plaça Major d’Ondara arribarà la culminació del festival amb The Swing Machine; repetint el format que tant va agradar l’any passat, amb la gran nit del swing per a escoltar i ballar, convidant a aficionats al swing i al públic en general que vullguen gaudir escoltant i ballant swing.

presentacio jazz (2)

Des de l’organització s’ha animat als amants del jazz i de la música en general, d’Ondara i de la comarca, que assistisquen a aquest esdeveniment musical en les diferents sessions programades. Seran uns concerts molt pròxims al públic, segons ha confirmat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la qual ha aprofitat per a agrair al Col·lectiu Jazzdara per la seua implicació a l’hora d’organitzar aquesta iniciativa. A més a més, ha recordat que hi haurà servei de barra, dissabte i diumenge, amb taules i cadires, perquè les persones assistents puguen sopar a l’aire lliure i gaudir d’aquesta proposta musical.

Publicado en Actualitat, Cultura.