SERVEI D’ARREPLEGADA DE FEM I NETEJA VIÀRIA DURANT LA SETMANA DE FESTES DE SANT JAUME 2017

Des de l’empresa municipal SINMA, encarregada del servei d’arreplegada de fem i neteja viària d’Ondara, s’informa que amb motiu de les Festes Populars de Sant Jaume 2017, el servei d’arreplegada de fem es realitzarà a partir de les 5 hores, tots els dies de la setmana de Sant Jaume, des del dissabte 22 de juliol fins al diumenge 30 de juliol. També s’efectuarà durant tota la setmana de festes la neteja viària. A més a més, s’ha reforçat amb contenidors orgànics i de vidre cadascuna de les zones on hi ha garitos (Prado, Ronda Generalitat i Doctor Barraquer).

Es prega a la població que depositen el fem dins dels contenidors, a partir de les 20 hores, i no abans per a evitar males olors.

També s’informa que durant la setmana de Sant Jaume, l’horari de l’ecoparc ubicat al carrer Tomás Edison serà de 9 a 13 hores excepte el dimecres 26 de juliol (Santa Anna) que romandrà tancat.

solo sinma logo

Publicado en Actualitat, Ajuntament.