ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL VI CAMPUS DE FUTBOL VILA D’ONDARA

Enguany ha culminat amb la posada en marxa d’una enquesta de valoració

Visita PepeluMaster amb Celso Alcazar porters

Ondara, 18.07.17. La sisena edició del Campus de Futbol Vila d’Ondara va culminar l’1 de juliol. Un projecte organitzat des de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mar Chesa) i la empresa municipal PIMON. El director del campus, Miguel Moreno, ha anunciat que s’ha posat ara en marxa, després de la seua finalització, una enquesta valoració per a que les mares i pares o tutors, junt als xiquets participants, puguen complementar el qüestionari. Es pot fer des de ja a adreça directa https://goo.gl/forms/ZBCAgg7dZjlmxdPT2, o bé www.campusondara.com.

En l’edició d’enguany 2017 han participat 42 xiquets i xiquetes entre 4 i 13 anys d’edat, inscrits i dividits per les seues corresponents categories (Querubí, Pre-Benjamí, Benjamí Aleví i Infantil) provinents de diferents punts de la Marina Alta. Durant la setmana del 26 de juny a l’1 de juliol, els esportistes han fet 10 jornades de tecnificació, impartides pels entrenadors de l´Escola Municipal de Futbol d’Ondara (tots ells locals), i al mateix temps, la realització de diferents activitats de caràcter recreatiu. El campus ha estat compost per sessions d’entrenament basades en aspectes tècnics-tàctics que s’han dut a terme de forma progressiva durant la setmana.

A més a més, com cada any i com aspecte essencial, el programa de tecnificació es completa amb la participació de figures futbolístiques del mon professional que han estat visitant el Campus per tal d’enriquir i innovar un poc més les sessions. Enguany el campus ha tingut el prestigi de comptar amb el jugador del Llevant UD, el denier Pepelu, el director de l’Acadèmia de porters Celso Alcazar, i amb els tallers de Nutrició (impartit per Mª Angeles Martín), el taller de podologia (del Dr. Ruben Loca) i el Taller de prevenció de lesions i estiraments (a càrrec del fisioterapeuta Vicente Estevez). A més, enguany el dia d’excursió van visitar el Complexe esportiu de Beniparrell Family Sport Center i, per la vesprada, van gaudir de la visita a l’Estadi Ciutat de València on juga el Llevant. La setmana de treball va concloure el dissabte 1 de juliol, amb una jornada familiar on pares/mares i fills/filles van realitzar diferents partits de convivència, per a, posteriorment, donar pas a la cloenda i amb un dinar al Prado, juntament amb el campus de Bàsquet.

Centre esportiu family sportEstadi ciutat de valencia

El Director del Campus, Miguel Moreno, ha valorat molt positivament l’acollida que té any rere any el projecte i el contingut d’aquest projecte molt consolidat, que ha sigut possible gràcies a la gran vinculació que té el futbol local (escoles esportives, club de futbol i Regidoria d’Esports) i a totes eixes persones que formen l’equip humà del campus, agraint així la seua gran tasca a Pepe López, Borja Serrano, Paula Larrosa, Jordi Estarca (que en sis anys ha passat de ser un alumne participant a entrenador del Campus), Aya (entrenador de porters) i Paula Herrero (Monitora d´activitats recreatives). L´apartat de agraïments el completen Juanvi Orduña de Aquarica i Dorian Gray, Lluis Ortolà de Cadires Ortolà, Xavi Pons de TASTA´M Menjars i Tapes, i Carlos Fita Gerent del CC Portal de La Marina, així com tots els comerços locals que col·laboren amb el campus i les famílies dels tots els participants per continuar creient i participant en el projecte. Es tanca la VI edició, i ja s’està treballant en la VII edició del 2018.

Cloenda Alcalde Jose Ramiro, Regidora esports Mar Chesa, Juanvi Orduña sponsor i Miguel Moreno director campus

Publicado en Actualitat, Esports.