COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – NEGOCIS I GUALS-  SANT JAUME 2017

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, degut a les limitacions de circulació previstes amb motiu dels diferents actes i a la restricció d’accés a la zona peatonal habilitada, caldrà tindre en compte les següents recomanacions:

  • El negocis que es troben dins les zones restringides hauran de facilitar instruccions als seus proveïdors perquè realitzen aquestes operacions abans de les 12:00 hores. A partir d’aquesta hora, quedaran prohibides totes les operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies dins la zona restringida.

  • Els propietaris i usuaris dels guals que es troben dins les zones restringides no podran fer ús dels mateixos a partir de les 12:00 hores, moment en el que quedarà prohibida la circulació de vehicles pels carrers peatonalitzats.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.