EL 24 DE JULIOL COMENÇARAN A TREBALLAR A L’AJUNTAMENT LES 5 PERSONES MENORS DE 30 ANYS SELECCIONADES PEL SERVEF

Es contracten cinc persones dins del programa Avalem Joves Plus

Ondara, 17.07.17. La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Servef per 96.328 euros que seran destinats a la contractació de cinc joves menors de 30 anys (dins dels programes d’Avalem Joves Plus), per a prestar els seus serveis a les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara durant un any. Aquest matí s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de l’Alcalde d’Ondara i responsable de les àrees d’Ocupació i Promoció Econòmica, José Ramiro, la reunió organitzativa amb les cinc persones seleccionades pel Servef per a cobrir els llocs de treball per als que s’ha concedit la subvenció, atès que el proper dilluns 24 de juliol començaran a treballar a Ondara, amb un contracte de 12 mesos de duració.

La Generalitat Valenciana, a través del Servef, ha concedit dos tipus d’ajudes dins dels programes Avalem Joves Plus. D’una banda, s’ha concedit una subvenció de 57.853,16 euros per a la contractació de joves qualificats durant 12 mesos. S’han contractat a tres persones; dos tècnics i un auxiliar administratiu. D’altra banda, s’ha concedit una subvenció de 38.475,22 euros per a la contractació de dos joves durant 12 mesos (un peó d’obra i un peó de jardineria).

Publicado en Actualitat, AFIC.