COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA -SANT JAUME 2017 – MUNTATGE DE GARITOS

Des de la Policia Local d’Ondara, amb motiu de la proximitat de les Festes Populars de Sant Jaume i amb la intenció de millorar la fluïdesa del trànsit, s’informa que està previst començar amb el muntatge de garitos.

Per aquest fet, estarà prohibit l’estacionament des de dilluns 17 de juliol fins dimecres 19 de juliol a partir de les 15:00 hores als carrers i espais on es munten els garitos.

Així, degut a la presència de vehicles pesats efectuant operacions de descàrrega, es prega s’extreme la precaució en la circulació per evitar cap incident de trànsit. A més a més, s’aconsella utilitzar itineraris alternatius que eviten circular per les zones de muntatge i, en cas de no ser possible, caldrà ser pacients mentre es realitzen les esmentades operacions de descàrrega.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.