COMENÇA EL PROJECTE DE SUBSTITUCIÓ DE L’ARBRATGE DE LA PLAÇA DEL CONVENT

Aquest matí s’estan retirant els cocoters davant de la façana de l’Ajuntament

Ondara, 17.07.17. Aquest matí han començat els treballs emmarcats en el projecte de substitució dels arbres de la Plaça del Convent, a iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara. Els cocoters actuals seran retirats i replantats en una altra ubicació.

arbres p. convent (3)arbres p. convent (1)

Segons ha confirmat el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell, de moment s’estan retirant els quatre exemplars de cocoters ubicats enfront de la façana de l’Ajuntament. Aquests arbres seran replantats al carrer Antic Camp de Futbol, darrere del Centre de Salut, a les jardineres situades a les escales d’aquest carrer, i es taparan amb llambordes els buits d’aquests quatre exemplars davant de l’Ajuntament.

Més avant, es continuarà amb el projecte retirant els altres vuit exemplars de cocoters que encara romanen a la Plaça del Convent, i es plantaran en aquesta zona (al costat contrari a l’Ajuntament) exemplars de “prunus”; un arbre decoratiu més xicotet que no causarà danys en façanes ni en llambordes (la mateixa espècie arbòria que hi ha actualment al carrer Església).

prunus carrer esglesia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.