LES INSCRIPCIONS PER AL GRAN PRIX DE SANT JAUME ES REALITZARAN A LA CASA DE CULTURA FINS AL 21 DE JULIOL

portada sant jaume 2017

Ondara, 14.07.17. Una de les principals novetats de les Festes Populars de Sant Jaume 2017 és el Gran Prix per a penyes i quintades que se celebrarà el diumenge 23 de juliol a la plaça de bous. Des de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, s’ha comunicat que les inscripcions de les penyes i quintades que desitgen participar en el Gran Prix es realitzaran a la Casa de Cultura d’Ondara fins al divendres 21 de juliol, podent participar les persones majors de 16 anys. En realitzar la inscripció s’haurà d’indicar un nom i DNI així com un telèfon de contacte per cada penya o quintada.

Aquestes són les bases del Gran Prix, segons ha proporcionat l’empresa encarregada de l’esdeveniment, Art Mediterrani:

BASES GRAND PRIX

1- GUAI PAUT. Participen 7 membres de cada grup. Tenen un temps determinat de 4 minuts, en el que hauran de passar tota l’aigua possible amb uns poals botant les boles. Fins que un participant no haja passat tot l’unflable, no podrà eixir l’altre. Guanyarà el que més aigua aconseguisca passar durant el temps de la prova.

2- BARREDORA.

Participen 3 membres de cada grup. En cada ronda participen 6 membres. Es faran tantes tirades com a grups hagen. S’eliminarà a la persona que caiga del podi. El guanyador serà l’últim participant que quede en peu.

3- TRONCS BOJOS.

Participen 7 membres de cada grup, tenen un temps total de 4 minuts en què hauran de passar tots els troncs. Fins que un participant no haja passat tots els troncs, no podrà eixir l’altre. Guanyarà l’equip que més concursants aconseguisquen passar la prova dins del temps estipulat.

4- PISTA AMERICANA.

Participen 7 membres de cada grup, dos grups al mateix temps. Es donarà l’eixida i eixirà un participant de cada grup. Fins que el participant no complete el seu recorregut i li done la mà al seu company, aquest no podrà eixir, i així successivament fins que ho completen tots els membres del grup. Guanyarà l’equip que abans complete el recorregut.

5- DESLIZADORA.

Participen 7 membres de cada grup, tenen un temps total de 6 minuts en què hauran de passar tota l’aigua possible pels deslitzadors, i pel GUAI PAUT. Fins que el participant no haja passat els 2 obstacles, no podrà eixir el següent. Guanyarà l’equip que més aigua haja passat durant els 6 minuts de la prova.

6- MANS GEGANTS

El nombre de participants per equip serà depenent del nombre d’equips inscrits. Hi haurà números repartits per tot el recinte. Tots els participants estaran darrere d’una línia d’eixida, i quan el “SPEAKER” faça una operació (suma, resta, divisió, etc) hauran d’anar les mans a buscar el resultat. L’últim a arribar en cada operació serà eliminat, i així successivament fins que només quede u, que serà el guanyador.

Bases:

BASES GRAND PRIX.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.