AQUEST MATÍ ES CANVIA EL SENTIT DE LA CIRCULACIÓ EN ELS VOLTANTS DEL PRADO I LA PLAÇA DE BOUS

  • L’entrada serà pel carrer Doctor Barraquer i l’eixida per General Bosch, al costat de la Plaça de Bous

Ondara, 14.07.17. Aquest matí es procedirà al canvi de sentit en la circulació dels voltants del Prado i de la Plaça de Bous d’Ondara. Al llarg del matí de hui divendres 14 de juliol, es posarà en marxa la nova reordenació del trànsit dels voltants del Prado (carrers Generals Bosch, Doctor Barraquer i El Verger) i es dotarà a tota aquesta zona d’una nova circulació. Es tracta d’una mesura impulsada per l’Ajuntament d’Ondara, a iniciativa de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública, i del departament de Policia Local d’Ondara, l’objectiu de la qual és millorar el trànsit, la seguretat viària i la funcionalitat de tot l’àrea. Des de l’Ajuntament d’Ondara es demana als conductors que respecten la nova senyalització i disculpen les molèsties que puguen sorgir en l’adaptació a aquest nou sentit circulatori en el centre del poble.

Fins ara, s’accedia a la zona pel carrer General Boch, al costat de la Plaça de Bous, i s’eixia pel carrer Doctor Barraquer. Aquest sentit es canviarà aquest matí, i l’accés al Prado es realitzarà des d’ara pel carrer Doctor Barraquer, i l’eixida per General Bosch (que quedarà únicament en direcció eixida); també pel camí del Verger o pel pont del Prado. A més, la illeta ubicada al carrer Verger, al costat del pont del Prado, s’ha transformat en una rotonda que permetrà millorar el trànsit rodat en aquest punt. Junt amb això, les actuacions executades en les últimes setmanes per a facilitar la nova ordenació del trànsit ha implicat el canvi d’ubicació dels semàfors i modificacions en les voreres. També s’ha realitzat la nova pintura de les places d’aparcament en la zona.

Aquesta mesura permetrà que es puga peatonalitzar de forma més funcional la zona situada entre la Plaça de Bous i el Prado, quan siga necessari, atès que en realitzar-se l’accés de vehicles pel carrer Doctor Barraquer, l’eixida del trànsit es pot organitzar pel pont del Prado o camí del Verger. Permetent una millora en la funcionalitat de l’àrea i un estalvi dels efectius de seguretat necessaris.

PlanoPrado

Publicado en Actualitat, Ajuntament.