ONDARA NETEJA ELS LATERALS DE TOTS ELS CAMINS RURALS DE TITULARITAT MUNICIPAL

Ondara, 13.07.17. L’Ajuntament d’Ondara, a iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient (dirigida per Pere Picornell), està procedint aquesta setmana a la neteja dels laterals de tots els camins rurals de titularitat municipal. Es tracta d’una actuació emmarcada en les millores dels espais públics que està desenvolupant l’Ajuntament d’Ondara en diverses àrees municipals.

Els treballs estan sent realitzats per dues empreses locals i consisteixen en la neteja de les herbes dels laterals dels camins, atès que en alguns punts la vegetació afectava la circulació. Les tasques van començar dimarts passat 11 de juliol, i en els pròxims dies estaran completades, segons ha confirmat el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell.

davdavsdr

Publicado en Actualitat, Ajuntament.