CULMINA EL IV CAMPUS DE BÀSQUET D’ONDARA AMB LA PARTICIPACIÓ DE 82 ALUMNES ENTRE 7 I 15 ANYS

Ondara, 07.07.17. El passat dissabte dia 1 de juliol va concloure el IV Campus de Bàsquet Ondara. Un projecte organitzat des de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Mar Chesa), la empresa municipal PIMON i el Club de Bàsquet Ondara, dirigit per Mateu Vives. En aquesta edició d’enguany 2017 han participat 82 xiquets/es entre 7 i 15 anys d’edat, inscrits i dividits per les seues corresponents categories (Benjamí, Aleví, Infantil, i Cadet) i provinents de diferents punts de la Marina Alta. Durant la setmana del 26 de juny a l’1 de juliol, els esportistes del món de la cistella han fet 6 jornades de tecnificació, realitzades pels entrenadors locals, i al mateix temps, la realització de diferents activitats de caràcter recreatiu. El campus ha estat compost per sessions d’entrenament basades en aspectes tècnics-tàctics que es duen a terme de forma progressiva durant la setmana.

CAMPUS BASQUET ONDARA 2017 (1)

A més a més, com cada any i com aspecte essencial, el programa de tecnificació es completa amb la participació d’entrenadors d’alt nivell que visiten durant la setmana als esportistes i entrenadors per tal de realitzar conjuntament sessions molt enriquidores i innovadores. Aquest any el campus ha tingut el prestigi de contar amb els entrenadors de l’Acadèmia Víctor Claver, dels quals han participat: Ferran Pizcueta (director de l’Acadèmia), Alejandro Criado (entrenador i preparador físic), Ramón Giner ( preparador físic) i Héctor Ordiñana (entrenador). La setmana de treball va concloure el dissabte 1 de juliol, amb una jornada familiar on pares/mares i fills/filles van realitzar diferents partits de convivència, per a, posteriorment, donar pas a la cloenda i amb un dinar al Prado, juntament amb el campus de futbol.

Des de la direcció del IV Campus de Bàsquet d’Ondara es valora molt positivament l’acollida que té any rere any el projecte i el seu contingut. Mateu Vives afirma que es tracta d’un projecte consolidat que ha sigut possible gràcies a la gran vinculació que té el bàsquet local (escoles esportives, club de bàsquet i Regidoria d’Esports) i a totes eixes persones que formen l’equip humà del campus, agraint així la seua gran tasca a Pere Giner, Carla Roma, Sergi López, Aitana Perelló, Javi García, Clara Mas, Arnau Mas, Jaume Noguera, Lluís Fornés, José Vicente Cañamás, Noelia Vives, Joshua Font, Pablo Nicolás, Sergio Gurillo i Aitana Tous. També ha agraït a tots els comerços locals que col·laboren amb el campus i a les famílies dels tots els participants per creure en el projecte. Es tanca la IV edició, i ja s’està treballant en la V edició del 2018.

CAMPUS BASQUET ONDARA 2017 (3)

 més fotos i videos: https://www.facebook.com/campusbasquetondara/

Publicado en Actualitat, Esports.