LA SOLEDAT 2016 GUANYA EL CONCURS DE CARROSSES, “ELS MUSSOLS” EL DE COMPARSES I “TAROT” EL DE CAVALCADURES DE LES FESTES DE LA SOLEDAT ONDARA 2017

Ondara, 12.07.16. Dins del programa de les Festes de la Soledat 2017, (que van culminar ahir amb la processó en honor a la patrona), el dissabte 8 de juliol va destacar la cavalcada, amb grans premis per als guanyadors, atès que enguany 2017 s’ha incrementat la dotació dels premis. Van ser molts els veïns de la població, sobretot famílies amb xiquets i jóvens, els que es van congregar als carrers del centre del nucli urbà per a presenciar els participants en la cavalcada des de la seua eixida en el Col·legi Sanchis Guarner fins a la seua arribada al Prado, on es va procedir a desvelar el nom dels premiats, i a lliurar els premis per part de la Comissió de la Soledat 2017. La Cavalcada va estar magníficament acompanyada per la batucada “Ondarattack”, “La Unió Musical Juvenil d’Ondara” (els integrants de la qual anaven disfressats), i la “Xaranga l’Atril”.

En el concurs de carrosses es va imposar la de la Soledat 2016, que simbolitzada una furgoneta estil hippie amb tots els seus ocupants caracteritzats estil “flower power”. Aquesta carrossa va rebre un premi de 500 euros.

1er premi carrosses soledat 2016

En segona posició va quedar “FoodTruck”, amb una carrossa ambientada en una caravana de menjar itinerant (va rebre un premi de 400 euros), quedant en tercera posició la divertida carrossa de la piscina, amb 300 euros de premi.

2n premi carrosses foodtruck3er premi carrosses piscina

Quant a les comparses, la desfilada va comptar amb una alta participació. Els guanyadors d’aquesta edició van ser els integrants de la comparsa “Els Mussols”, xiquetes i xiquets amb unes treballades disfresses de mussols. Aquesta comparsa va rebre un premi de 400 euros.

1er premi comparses els mussols1er premi comparses mussols 2

En segona posició van quedar els membres de la comparsa “Flors i Troncs”, amb un premi de 300 euros. El tercer premi se’l va emportar la comparsa “Pirates” (premi 200 euros).

2npremi comparses flors i troncs3er premi comparses pirates3n premi comparses pirates 2

Quant a les cavalcadures, en tercera posició va quedar la del carro de “Ximo” amb un premi de 100 euros; en segona posició, dues xiquetes amb sengles ponis “Les índies” (200 euros de premi), i en primera posició el “Tarot” amb 300 euros de premi.

3er premi cavalcadures Ximo2n premi cavalcadures les indies1er premi cavalcadures tarot

A la cavalcada també va participar la carrossa dels Festers la Comissió Soledat 2017, amb una carrossa i disfresses d’ambient “rocier”, així com les carrosses de les Dames, els Damos i els xiquets de la Cort Infantil 2017. Es va tractar d’una vesprada divertida que va fer les delícies tant dels participants en la cavalcada com del públic en general.

festers 2017damas

Publicado en Actualitat, Ajuntament.