L’AJUNTAMENT REALITZA ACTUACIONS DE MILLORA A LA PLAÇA MAJOR

Els treballs realitzats permetran que la Plaça Major lluïsca la seua millor imatge aquesta nit, en el concert de la UMO amb el que donen començament les Festes de la Soledat

millores pl. major (2) millores pl. major (3)millores pl. major (6)

Ondara, 06.07.17. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Urbanisme, dirigida per Francesc Giner, ha impulsat la realització d’una sèrie d’intervencions a la Plaça Major, amb l’objectiu de millorar i arreglar aquest espai per al poble. Es tracta d’una actuació emmarcada en les millores dels espais públics que està desenvolupant l’Ajuntament d’Ondara en diverses àrees municipals.

Les tasques de millora de la Plaça Major han sigut executades durant els últims dies per la Brigada Municipal, amb l’objectiu que aquest emblemàtic espai públic estiga en perfectes condicions i lluïsca la seua millor cara per a l’inici de les Festes Patronals de la Soledat, que comencen aquesta nit, atès que el concert de la UMO tindrà lloc hui a les 22:30 hores en aquest emplaçament.

millores pl. major (8)millores pl. major (7)

Els treballs realitzats han consistit en una intervenció de millora integral en aquesta zona, incloent-hi el tractament amb pintura de l’estructura metàl·lica; la retirada dels llistons de fusta per al seu escatat, reposició d’unitats rotes i envernissat; revisió i col·locació de llums LEDS en fanals i focus (per a aconseguir un menor consum elèctric i millorar la sostenibilitat), la reparació d’escalons i xicotetes reparacions per tota la plaça, incloent-hi l’arreglament dels taulells amb desperfectes i la col·locació de plantes a les jardineres. Una vegada realitzades totes aquestes tasques, hui mateix l’empresa municipal Sinma ha realitzat la neteja a fons de tota la plaça.

millores pl. major (4)millores pl. major (9)

El Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner, ha demanat la col·laboració de la ciutadania per a mantindre en bones condicions aquest espai públic.

  millores pl. major (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.