LA GALA SOLIDÀRIA DE DANSA ORGANITZADA PER L’ESTUDI DE DANSA SALOMÉ RODRÍGUEZ I EL ROTARY CLUB XÀBIA VA REUNIR A MÉS DE 300 PERSONES A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA

gala salome 2 gala salome 1

  • La recaptació es destinarà a la Residència d’Ondara

  • Els alumnes de l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez van expressar la seua solidaritat amb els milers de refugiats

Ondara, 05.07.17. Diumenge passat 1 de juliol, van tornar a brillar els alumnes de l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez de Xàbia amb els seus balls en la gala solidària de dansa que va tindre lloc a l’Auditori Municipal d’Ondara, organitzada conjuntament per l’Estudi Salomé Rodríguez i el Rotary Club Xàbia, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara. L’esdeveniment va aconseguir reunir a més de 300 persones que van gaudir d’aquesta gala de dansa solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

Els alumnes i professors de l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez van posar en escena una gala plena de grans coreografies. En la primera part, es va posar en escena una adaptació del Ballet “Paquita”. A l’entreacte, es van sortejar dos quadres i una escultura donats pels artistes Toni Marí, Joan Castejón i Natalia Ribes. A la segona part de la Gala, amb una enorme càrrega emocional, es va rendir un sentit homenatge als milers de refugiats injustament oblidats, amb la banda sonora de la pel·lícula “La lista de Schindler”. Junt amb això, dansa clàssica, contemporània, hip/hop, dansa Espanyola, i part del musical “Chicago” van delectar el públic amb aquest espectacle.

Aquesta Gala va ser dirigida per la professora i coreògrafa Salomé Rodríguez que, amb la seua experiència en l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus, va aconseguir conquistar el públic assistent que va sobrepassar les tres-centes persones. Una vegada més, el talent artístic dels alumnes va estar present durant les dos hores i mitja d’espectacle. El missatge al públic assistent va ser el del respecte, ajuda, convivència i la garantia dels drets humans.

Els organitzadors van agrair la total implicació de l’Ajuntament d’Ondara, que va posar a disposició l’Auditori Municipal, així com tots els mitjans necessaris per a fer l’esdeveniment realitat. Per la seua banda, la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha destacat la gran qualitat de l’espectacle oferit, recalcant que des de l’Ajuntament sempre és un plaer acollir aquest tipus d’esdeveniments benèfics, i ha agraït al Rotary Club Xàbia i a Salomé Rodríguez la celebració de la Gala a Ondara i la seua aportació per a la Residència.

Van col·laborar en l’esdeveniment coneguts artistes com Toni Marí que va donar una bonica escultura i els pintors Joan Castejón i Natalia Ribes amb els seus llenços. L’estilisme va anar a càrrec de Josep Ballester. Quant a la recaptació, el Rotary Club de Xàbia, coorganitzador de l’esdeveniment, va recaptar els fons per a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

bdr

bdr

Publicado en Actualitat, Cultura.