GRAN PARTICIPACIÓ EN LES FESTES DEL BARRI DEL CRIST D’ONDARA 2017

El diumenge la processó va culminar els festejos, que enguany han estat organitzats per l’Associació del Crist

Ondara, 04.07.17. El Barri del Crist d’Ondara va viure un multitudinari i festiu cap de setmana, amb la celebració de les seues tradicionals festes, que enguany, al no haver-hi Festers 2017, han estat organitzades per l’Associació del Crist, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara. L’Associació del Crist ha volgut donar les gràcies a l’Ajuntament d’Ondara i a tots els col·laboradors per la seua contribució a les festes del barri.

El diumenge 2 de juliol, últim dia de les festes, les activitats religioses van ser les protagonistes de la programació, que va culminar a la nit amb la Processó en Honor al Santíssim Crist de L’Agonia; un acte que va comptar amb la presència de centenars de persones i que va posar el passador final a aquests festejos.

FOTOS CRIST 662FOTOS CRIST 855

El dijous, el concert oferit per la Unió Musical d’Ondara i la Colla de Dolçaines i Tabals, que va suposar el primer acte en commemoració del 20 aniversari de l’Escola de Música d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, va comptar amb l’assistència de més de 500 persones, que van presenciar un concert espectacular. El divendres a la nit, el públic va gaudir amb el concert de Cholbi&Garmelo+Solo2. La nit del dissabte, després dels sopars populars als carrers, l’actuació de Mariachis Tololoche va ser tot un èxit de participació. Va comptar amb l’assistència de mig miler de persones, que s’ho van passar fenomenal amb el concert del grup Tololoche.

MEJICANOS 2

El dissabte al matí, va haver partides de raspall a càrrec de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i partida de llargues amb el Club de Pilota d’Ondara al carrer Doctor Albalat, i el diumenge al matí, festa de l’aigua i la pólvora.

FOTOS CRIST 578pilota festes crist

La missa del divendres, l’ofrena del dissabte, i la missa i la processó del diumenge, van posar el contrapunt religiós als actes més lúdics. El dissabte a la vesprada, els veïns del barri del Crist van rendir homenatge al seu patró amb la tradicional ofrena floral al costat de la capella. Una ofrena multitudinària en què van participar associacions del poble, la Comissió Soledat 2017 i veïns del poble en general. Ja el diumenge, la missa i la visita a la Residència al matí, i la processó en honor al Crist a la nit, van culminar els festejos. Després de la qual cosa, es va procedir al nomenament de la Comissió de Festes del Crist 2018.

FOTOS CRIST 653 FOTOS CRIST 980

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions, la seua responsable, Mari Carmen Velázquez, ha agraït a l’Associació del Crist la seua implicació i el seu esforç durant tot l’any per a fer possible la celebració de les Festes del Barri del Crist 2017, i també ha agraït als veïns la seua participació en tots els actes programats. Així mateix, ha recalcat el suport de l’Ajuntament a aquests festejos. Una vegada concloses les festes del barri del Crist, Ondara es prepara ara per a celebrar les Festes Patronals en Honor a la Mare de Déu de la Soledat, que se celebraran del 6 al 10 de juliol.

Publicado en Actualitat, Associacions.