EL TRINQUET D’ONDARA ACOLLIRÀ GRANS PARTIDES DE PILOTA AQUEST ESTIU

partides pilota festes2017

Ondara, 04.07.17. Dins de les diverses activitats que duu a terme l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de promocionar la pilota valenciana, aquest estiu es van a celebrar al Trinquet Municipal d’Ondara diverses partides amb jugadors d’elit que té contractats Federació, arran del conveni de col·laboració subscrit recentment entre l’Ajuntament d’Ondara, la Federació de Pilota Valenciana i Pilota Valenciana Val i Net. El Trinquet Municipal d’Ondara acollirà la celebració de partides professionals d’escala i corda tots els dissabtes a partir del 22 de juliol i durant el mes d’agost, com han donat a conèixer l’Alcalde, José Ramiro, i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa.

Les partides d’escala i corda amb professionals començaran a les Festes Populars de Sant Jaume, amb tres vesprades de partides. El dissabte 22 de juliol a les 18:30 hores, es podrà presenciar la partida entre Giner i Félix contra Francés, Héctor i Tomàs II. El divendres 28 de juliol (amb entrada gratuïta) Puchol II i Nacho contra Pere Roc II i Félix. I el dissabte 29 de juliol, Santi Silla i Jesús contra Ferrer i Santi.

Per al mes d’agost, el cartell de les partides professionals al trinquet municipal d’Ondara inclou quatre vesprades de partides, totes elles a les 18:30 hores; el dissabte 5 d’agost, Pere Roc II i Tomàs II contra Miguel i Pere; el dissabte 12 d’agost, Francés i Héctor contra Pablo, Tomàs II i Conillet; el dissabte 19 d’agost, Soro III i Javi Contra Giner, Félix i Tomàs II; i el dissabte 26 d’agost, Miguel i Pere contra Marc i Santi.

L’objectiu, com han recordat José Ramiro i Mar Chesa, és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal, al mateix temps que oferir als aficionats a l’esport autòcton partides de qualitat durant aquesta temporada estival. ValNet es fa càrrec de l’organització, cartells i informació de premsa, jugadors i infraestructures de totes les partides, fent constar la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, mentre que l’Ajuntament d’Ondara cedeix les instal·lacions esportives del trinquet per a la celebració d’aquestes partides de pilota valenciana.

Publicado en Actualitat, Esports.