CURS D’ARMA NO LETAL PER A POLICIES DE LA COMARCA A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

El passat dimarts 27 de juny es va celebrar a la Casa de Cultua d’Ondara una jornada teòrica i pràctica per als policies que dóna accés al certificat d’operador bàsic d’arma no letal làser En concret es va parlar de les característiques d’aquesta arma com també de les situacions en les quals és i no és recomanable utilitzar-la. També es van realitzar pràctiques amb alumnes voluntaris que es van sotmetre a l’ús del làser.

José Ramiro, Alcalde d’Ondara, va valorar positivament el programa de formació contínua dels policies, una tasca que té com a objectiu la reorganització de la policia local. D’aquesta manera ja s’han fet 3 accions formatives importants, com va ser la jornada sobre el gihadisme, sobre falsetat documental i la de l’ús d’armes no letals.

Toni Galiano, Cap de la Policia d’Ondara, va agrair el sindicat professional SPPLB per triar el nostre poble com a seu per a la realització d’aquesta jornada, que ha comptat amb la presència de més de 50 policies de la Marina Alta per a la seua formació.

policia 2 policia

Publicado en Actualitat, Ajuntament.