CLOENDA DE L’ESCOLA DE NATACIÓ D’ONDARA AMB 31 XIQUETS I XIQUETES

El dilluns 26 de juny es va realitzar la cloenda de l’Escola de Natació d’Ondara en un acte que va comptar amb la presència dels 31 xiquets i xiquetes que han format part d’aquesta escola durant el curs 2016/2017. Tots ells i elles van rebre un xicotet trofeu com a detall per la seua tasca realitzada.

A l’acte van estar presents José Ramiro, Alcalde d’Ondara, i Francesc Giner, Regidor d’Urbanisme i Conseller Delegat de PIMON, empresa que gestiona la Piscina Municipal. José Ramiro va aprofitar el moment per a felicitar a tots i totes les xiquetes i va donar les gràcies als coordinadors per aconseguir que l’Escola de Natació d’Ondara siga una realitat al nostre poble. D’altra banda, Francesc Giner, va afirmar que és una gran notícia que 31 xiquets i xiquetes d’Ondara i dels pobles veïns formen part d’una escola que està consolidant-se any rere any. 

Els coordinadors de l’Escola de Natació d’Ondara són Mario Páez i Carlos Valle, una escola que s’ha proclamat enguany campiona de la VI Lliga Comarcal de Natació organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA).

Els 31 xiquets i xiquetes que han format part de l’Escola de Natació d’Ondara durant el curs 2016/2017 són: Regina Mullor García, Ana Seguí Moya, Ana Tent Martínez, Leyre Oronoz Andriyevska, Gemma Pastor Pino, Isabella Dijkstra, Laura Xastinger Fernández, Ruth Almero Mut, Ana González Perelló, Aaron Requena Rodríguez, Diego Sivera Rodríguez, Belem Simó Caravaca, María Seguí Moya, Leire Vidal Pericás, Laia Alemany Soler, Karolayn Gómez Varela, Ainhoa Climent Dahmen, Adrià Sala Mengual, Andreu Tent Martínez, Xavier Coll Mas, Andreu García Sendra, Jaume González Perelló, Miguel Ángel Casilimas Pérez, Nerea Pérez Gavilá, Silvia Verduras García, Iván Aracil Aliaga, Luis Almero Mut, María Lull Catalá, Laura Aracil Aliaga, Adriana Alexe i Joan Cantó Fernández.

natació 2

Publicado en Actualitat, Esports.