SERVEF I DIPUTACIÓ CONCEDEIXEN A ONDARA AJUDES PER VALOR DE 98.000 EUROS PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES MENORS DE 30 ANYS

Es contractaran tres persones dins del programa EMCUJU; altres dos en el programa EMPUJU, (ambdós del Servef) i dues persones seran becades per la Diputació per a donar suport a l’ADL

Ondara, 27.06.17. La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Servef i de la Diputació Provincial d’Alacant per un valor total de 98.328 euros que seran destinats a la contractació de joves menors de 30 anys (dins de diferents programes d’ocupació), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara.

Segons ha anunciat l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea d’Ocupació i Promoció Econòmica, José Ramiro, s’han concedit a l’Ajuntament d’Ondara tres tipus d’ajudes per a contractació de joves menors de 30 anys. D’una banda, la Diputació Provincial d’Alacant ha concedit 2 beques de formació de dos mesos cadascuna, amb un import de 2.000 euros, durant els mesos de juliol a octubre. Les persones becades donaran suport a l’ADL.

D’altra banda, la Generalitat Valenciana, a través del Servef, ha concedit dos tipus d’ajudes. Dins de l’EMCUJU (Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves qualificades per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a l’exercici 2017), s’ha concedit una una subvenció de 57.853,16 euros per a la contractació de joves qualificats durant 12 mesos. Es contractaran tres persones; dos tècnics i un auxiliar administratiu. I dins del programa EMPUJU (Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a l’exercici 2017), s’ha concedit una subvenció de 38.475,22 euros per a la contractació de dos joves durant 12 mesos (un peó d’obra i un peó de jardineria).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.