MATEU FORNÉS ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ JUVENIL AUTONÒMIC EN LA MODALITAT DE RASPALL INDIVIDUAL

Mateu Fornés, de l’Escola de Pilota d’Ondara, es va proclamar subcampió juvenil autonòmic en la modalitat de Raspall Individual en les finals autonòmiques dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) disputades el passat dissabte 24 de juny al trinquet del nostre poble. Tot i que per estar estudiant no va poder realitzar la preparació idònia, Mateu Fornés va aconseguir aquest subcampionat després de guanyar dos de les tres partides que va disputar.

En concret, Mateu Fornés va aconseguir victòries congtra Jordi de Dénia i Jordi d’Alcàntera de Xúquer-Càrcer i només va perdre contra Vicent d’Alcàntera de Xúquer-Càrcer, qui va ser finalment el campió.

L’Escola de Pilota d’Ondara, coordinada per Mateu Fornés i Fèlix Peñarrubia, ha tingut una temporada espectacular que s’ha arrodonit amb aquest subcampionat aconseguit a casa, al Trinquet d’Ondara.

Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va felicitar Mateu Fornés pel seu subcampionat i va aprofitar per donar l’enhorabona a tota l’Escola de Pilota per la tasca que s’ha fet durant tota la temporada, tant pel que fa als coordinadors com als xiquets i també els pares i mares que han estat al costat cada cap de setmana.

RASPALL

Publicado en Actualitat, Esports.