CLOENDA DE L’ESCOLA DE FUTBOL D’ONDARA AMB MÉS DE 200 XIQUETS I AMB L’ENTREGA DE DIPLOMES

El passat divendres 23 de juny es va realitzar la cloenda de l’Escola de Futbol d’Ondara de la temporada 2016-2017 amb la presència dels 205 xiquets que enguany han format part d’aquesta escola i que han estat distribuïts en les següents categories: querubins, prebenjamins (3 equips), benjamins (3 equips), alevins, infantils (2 equips), cadets i juvenils.

L’acte va comptar amb l’entrega de diplomes a tots els xiquets que han format part de l’Escola de Futbol d’Ondara. Abans del mateix, José Ramiro, alcalde d’Ondara, va voler destacar el treball que s’està fent des d’aquesta escola, no només pel que fa a resultats sinó també, i més important, pel que fa a la tasca educadora. Mar Chesa, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, es va adreçar als pares i mares dels xiquets per donar-los les gràcies pel recolzament que donen cada cap de setmana cap els seus fills i també va destacar i agrair l’esforç i la dedicació de Vicent Moncho, coordinador de l’Escola de Futbol d’Ondara, i dels diferents entrenadors i entrenadores. L’acte va acabar amb un partit entre pares i entrenadors i un sopar al Poliesportiu Vicent Zaragoza.

Cal destacar com a novetat d’enguany la creació d’un equip de querubins que ha sigut tot un èxit perquè permet que els més menuts també puguen jugar a futbol contra xiquets d’altres poblacions.

D’altra banda, cal recordar que el Juvenil de l’Escola de Futbol d’Ondara es va proclamar campió de la Segona Regional. Aquest equip, en l’acte de cloenda, van voler agrair el treball i recolzament de Vicent Moncho, coordinador de l’escola, amb un detall.

Cada equip ha tingut enguany un entrenador i un segon ajudant que han sigut els següents: Inma Llompart, Julio Bas, Jaume Valero, Jordi Estarca, Javier Estarca, Víctor Álvarez, José Antonio Vizuete, Francisco Noguera, Paulo Ruiz, Borja Serrano, José Ramón Sendra i Aya Abederrazak. Tots ells coordinats per Vicent Moncho.

Ja per últim, durant aquest curs, l’Escola de Futbol d’Ondara ha adquirit material per fer entrenaments, com ara porteries xicotetes, tanques, cons, piques o pilotes.

DSC_3197 DSC_3201DSC_3289

Publicado en Actualitat, Esports.