EL BENJAMÍ DE L’ESCOLA DE PILOTA D’ONDARA ES PROCLAMA CAMPIÓ AUTONÒMIC EN LLARGUES

L’equip benjamí de l’Escola de Pilota d’Ondara es va proclamar el passat dissabte 24 de juny a Sella Campió Autonòmic dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) en la modalitat de llargues. Els ondarencs van guanyar en la final l’equip de Sella per 6 a 3 en una final molt disputada. Els d’Ondara van fer una partida memorable ja que anaven perdent 0 a 3 i van saber remuntar de forma espectacular fins guanyar la final.

L’equip benjamí de l’Escola de Pilota d’Ondara va estar format per Andreu Mullor, Arnau Mas, José Miguel Sastre, José Mengual i Fèlix Peñarrubia. Aquest títol incrementa encara més l’enorme palmarès que disposa l’Escola de Pilota del nostre poble, gestionada de manera magistral per Mateu Fornés i Fèlix Peñarrubia.

Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, va felicitar els campions i va voler destacar l’enorme qualitat de l’Escola de Pilota d’Ondara amb tots els èxits aconseguits enguany.

SELLA 1 SELLA 2

Sella 3

Publicado en Actualitat, Esports.