COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – FESTES DEL CRIST 2017

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les festes del Crist, estarà prohibit l’estacionament als carrers Josep Iturbi, Doctor Albalat, Plaça 9 d’Octubre, tram de Constitució fins Hernán Cortés, Menéndez Pidal (tram de Dolors fins Pizarro), Santa Anna, Avinguda de L’Oest, Goya, Roser, Trinitat i Sant Joan de Déu, i romandrà tallat al trànsit durant tot el cap de setmana Jose Iturbi, Doctor Albalat i Constitució fins Hernán Cortés.

També s’informa que es restringirà el trànsit de vehicles durant la celebració dels actes pels carrers i adjacents on es desenvolupe l’esdeveniment en els horaris d’activitat.

RESTRICCIÓ ÚS DEL GUAL

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de les Festes del Crist des del 30 de juny fins al 02 de juliol, l’entrada i eixida de vehicles del garatge quedarà restringida durant els diferents actes que se celebren en aquests carrers.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

plànol 1 plànol

Publicado en Actualitat, Ajuntament.