ONDARA ACOLLIRÀ EL 2 DE JULIOL LA GALA DE DANSA SOLIDÀRIA ORGANITZADA PER SALOMÉ RODRÍGUEZ I EL ROTARY CLUB XÀBIA

 

La recaptació obtinguda es destinarà a la Residència Verge de la Soledat d’Ondara

Ondara, 21.06.17. Per primera vegada, l’Estudi de Dansa Salomé Rodríguez i el Rotary Club de Xàbia s’uniran el proper diumenge 2 de juliol a l’Auditori Municipal d’Ondara, en una gran i espectacular Gala de Dansa Solidària, patrocinada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, i la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Verge de la Soledat d’Ondara. Aquest matí s’ha presentat l’esdeveniment a la Casa de Cultura d’Ondara, amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual; Salomé Rodríguez; el president del Rotary Club Xàbia, Ángel Miralles; el governador del Rotary, Luis Santos, i Nati Ballarin (rotaria i membre de l’executiva). Rotary Club Xàbia i Salomé Rodríguez han volgut agrair a l’Ajuntament d’Ondara la seua total disponibilitat i mitjans per a la realització d’aquesta Gala.

gala solidaria salome rotary

Els alumnes i professors de l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez posaran en escena una Gala de Dansa Solidària, plena de grans coreografies. En la primera part de la Gala, es posarà en escena una adaptació del Ballet “Paquita”, coreografiat per Salomé Rodríguez, amb un gran vestuari i escenografia espectacular, comptant, una vegada més, amb l’estilisme de Josep Ballester. A l’entreacte, se sortejaran dos quadres i una escultura donats pels artistes Toni Marí, Joan Castejón i Natalia Ribes. La segona part de la Gala, plena de càrrega emocional, començarà “rendint homenatge als milers de refugiats oblidats, que vaguen pels mars i camins buscant una vida millor” segons ha indicat Salomé Rodríguez. La banda sonora de “La lista de Schindler” acompanyarà aquesta impressionant coreografia. També hi haurà un emotiu record a la Granadella. El hip-hop, la dansa contemporània, espanyola, part del musical “Chicago” i moltes coses més, ompliran de colorit aquest espectacle. Entre els col·laboradors que s’han sumat a aquesta Gala de Dansa Solidària, es troben Josep Ballester, Toni Marí, Joan Castejón, Natalia Ribes, Naim Elmeslouhi i Laura Marín.

En la presentació de la Gala, Salomé Rodríguez ha expressat el seu agraïment a l’Ajuntament d’Ondara per acollir aquest esdeveniment solidari, i ha destacat que la Gala oferirà un magnífic espectacle, a què s’ha dedicat molt esforç. També ha agraït la seua participació a tots els col·laboradors i ha convidat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a què assistisquen a aquest espectacle de fins solidaris, ja que la recaptació obtinguda en la Gala es destinarà a millorar la qualitat de vida de les persones de la Residència Verge de la Soledat d’Ondara. El president del Rotary Club de Xàbia, Ángel Miralles, ha donat les gràcies tant a l’Ajuntament d’Ondara per la seua ajuda, com a l’Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez per l’organització de la gala. Luís Santos, governador del Rotary, ha destacat que des del Rotary “sempre estem disposats a col·laborar per a millorar la vida del proïsme”, i ha recalcat així mateix la funció educativa dels joves d’aquesta gala solidària, en la que aporten el treball del seu ball en favor dels altres.

Per la seua banda, la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha deixat patent que “des de l’Ajuntament sempre és un plaer acollir aquest tipus d’esdeveniments benèfics”, i ha expressat el seu suport a aquesta Gala solidària, agraint al Rotary Club Xàbia i a Salomé Rodríguez la seua celebració a Ondara, i la seua aportació per a la Residència.

Les entrades/donatiu, que tenen un preu de 6 euros, estaran a la venda a la taquilla de l’Auditori una hora abans de la Gala (la taquilla s’obrirà a les 18 hores, i la Gala començarà a les 19 hores). Tota la recaptació obtinguda es destinarà a la Residència Verge de la Soledat d’Ondara.

 

CARTELL DANSA SALOMÉ

Publicado en Actualitat, Cultura.