EL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA, SEU AQUEST DISSABTE 24 DE JUNY DE LES FINALS AUTONÒMIQUES XXXV JECV DE RASPALL INDIVIDUAL

FASE FINALondara 2017

  • Al Trinquet d’Ondara es jugaran les finals de les categories cadet i juvenil nivell A, amb la participació en juvenil de Mateu Fornés d’Ondara

  • D’altra banda, l’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota jugarà el dissabte a Sella la final absoluta en la modalitat de “llargues”

Ondara, 22.06.17. Ondara serà una de les seus en què es tanquen aquest cap de setmana les finals de raspall individual. Aquest cap de setmana es jugaran les finals autonòmiques dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall individual, a les localitats d’Oliva, Ondara, Valldigna i Sueca. Al Trinquet Municipal d’Ondara es jugarà aquest dissabte 24 de juny a partir de les 17 hores la fase final autonòmica de raspall individual en les categories cadet i juvenil, nivell A, en les que jugaran pilotaris de Petrer, Genovès, Bellreguard, Rafelbunyol, Dénia, Ondara, i Alcàntera-Càrcer. Per part de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, jugarà en categoria juvenil nivell A Mateu Fornés.

Jugadors classificats per a la fase final Autonòmica que es disputa el dissabte a Ondara:

NIVELL A

-Categoria cadet:

Álex Petrer

Jorge Genovès

Salelles Bellreguard

Carlos Rafelbunyol

-Categoria juvenil:

Jordi Dénia

Mateu Ondara

Vicent Alcàntera-Càrcer

Jordi Alcàntera-Càrcer

D’altra banda, aquest dissabte 24 de juny, l’equip benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, jugarà a Sella la final absoluta dels XXXV JECV en la modalitat de “llargues”. A la plaça Major i al carrer València de Sella es disputaran a partir de les 9:30 hores les cinc finals d’aquesta edició, on participaran Ondara, Benidorm, Laguar, Beniarbeig-El Verger, Orba i Sella.

Programa de finals dels XXXV JECV de llargues:

-Final benjamí. Sella – Ondara

-Final aleví. Beniarbeig-El Verger – Orba

-Final infantil. Sella – Beniarbeig-El Verger

-Final cadet. Sella – Orba

-Final juvenil. Benidorm – Laguar

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha desitjat molta sort als pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara en aquestes partides finals per a culminar la gran temporada que han protagonitzat, i ha felicitat els mestres de pilota de l’Escola d’Ondara, Mateu Fornés i Félix Peñarrubia.

Publicado en Actualitat, Esports.