EL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA ACOLLIRÀ PARTIDES PROFESSIONALS AQUEST ESTIU

L’Ajuntament d’Ondara, la Federació de Pilota Valenciana i Pilota Valenciana Val i Net acorden la cessió de la instal·lació municipal per a la celebració de partides professionals tots els dissabtes a partir del 22 de juliol i durant el mes d’agost

Ondara, 21.06.17. L’Ajuntament d’Ondara, la Federació de Pilota Valenciana, i la mercantil Pilota Valenciana Val i Net han arribat a un acord de col·laboració amb la finalitat que aquest estiu 2017 es disputen partides professionals de pilota valenciana en aquesta instal·lació municipal, basant-se en la voluntat manifestada per l’Ajuntament d’Ondara de promocionar la pilota valenciana. Dins de les diverses activitats que duu a terme l’Ajuntament amb aquest objectiu, es volen fer partides amb jugadors d’elit que té contractats Federació.

L’acord ha sigut concretat a l’Ajuntament d’Ondara per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; Dani Rivera (Fedpival) i Raúl Ivars (ValNet). L’objectiu és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal, al mateix temps que oferir als aficionats a l’esport autòcton partides de qualitat durant la temporada estival.

ajuntament fedpival

L’acord consisteix en la cessió del Trinquet Municipal d’Ondara per a la celebració de partides a partir del 22 de juliol, i durant el mes d’agost. En concret, s’organitzaran partides professionals de la modalitat d’Escala i Corda emmarcades en les Festes Populars de Sant Jaume, els dos dissabtes de festes (22 i 29 de juliol). A més de partides professionals durant tots els dissabtes del mes d’agost (5, 12, 19 i 26 d’agost); amb un total de 6 partides. A banda, es podrà celebrar alguna partida més, previ acord entre les parts.

ValNet es farà càrrec de l’organització, cartells i informació de premsa, jugadors i infraestructures de totes les partides, fent constar la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Per la seua banda, l’Ajuntament d’Ondara cedeix les instal·lacions esportives del trinquet per a la celebració d’aquestes partides de pilota valenciana. El conveni de col·laboració ha sigut signat per l’Alcalde, José Ramiro; el president de la Federació de Pilota, José Daniel Sanjuan, i el representant de ValNet, Javier Nadal.

Publicado en Actualitat, Esports.