ONDARA VA VIURE UN AVANÇ DE SANT JAUME AMB LA FESTA SANTJAUMERA “LA GRAN CAGÀ”

Ondara, 20.06.17. La ciutadania d’Ondara va gaudir diumenge 18 de juny d’un avanç de les seues festes populars amb la celebració de la festa santjaumera “La gran cagà”, organitzada per Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara.

festa santjaumera la gran caga (1)festa santjaumera la gran caga (4)

“La Gran Cagà” va atorgar un gran premi de 1.000 euros, que va ser per a la participació núm. 743 (de les parcel·les en què s’havia repartit la plaça de bous), venuda per Paula Ruiz a una veïna de la localitat, Ana Mª Vives, que va resultar ser l’agraciada del premi en metàl·lic. Cal recordar que es van vendre participacions per 5 euros. Quant a la rifa de la festa, el premi va ser per a la papereta 1.228, que havia adquirit Irene Mas, i va rebre una caixa de botelles de vi de Bodegues Aguilar. Des de la Comissió de Sant Jaume i la Regidoria de Festes i Tradicions es van lliurar els premis a les afortunades.

Durant la jornada, els més menuts van poder gaudir d’un parc infantil amb castells unflables i dels populars “bous amb carretons”, amb la col·laboració d’Espectacles l’Afició. L’animació de la festa va comptar també amb música, a càrrec dels Dj’s David i Pep Ortolà d’Ondara. La festa va prendre com a emplaçament la Plaça de Bous i la contornada del Prado. Es va oferir servei de barra durant tot el dia amb menjar i beguda a preus populars. Els beneficis obtinguts amb la festa “La Gran Cagà” es destinaran a les Festes Populars de Sant Jaume.

festa santjaumera la gran caga (5)festa santjaumera la gran caga (2)festa santjaumera la gran caga (6)festa santjaumera la gran caga (7)festa santjaumera la gran caga (8)

La Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, ha donat les gràcies a la Comissió de Sant Jaume per la seua implicació i treball en la festa, i ha agraït la seua col·laboració a totes les veïnes i veïns que han participat en els actes del diumenge. A més, ha agraït la col·laboració en la festa del Màxim Sound, Espectacles l’Afició i l’Associació Cultural Taurina La Joia Llevantina.

festa (1)festa (2)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.