L’ALUMNA ONDARENCA MARTA FORNALI, SEGON PREMI EN EL CONCURS DE LA MASSMA AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA LES DROGUES

Ondara, 20.06.17. Ahir es va lliurar al CEIP Sanchis Gaurner d’Ondara el premi a l’alumna de 6è de primària, Marta Fornali Manzanas, amb motiu del Dia Mundial contra les Drogues. El premi li va ser lliurat ahir dilluns 19 de juny a l’escola, amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, els quals van donar l’enhorabona a l’alumna, que va rebre com a premi un lot de material escolar necessari per a l’ESO.

premi massma (1)

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta (Massma), en la que està integrada Ondara, havia convocat els premis de dibuix sobre el 26 de juny, Dia Mundial contra les Drogues, dirigit a tots els alumnes de 6è curs de primària (11 i 12 anys) de les poblacions que integren la Massma. Des de la UPCCA es realitzen activitats de prevenció durant el curs, amb tallers, etc, i en finalitzar el curs, es realitza el concurs escolar per a triar el dibuix del cartell del Dia Mundial contra les Drogues.

L’alumna d’Ondara, Marta Fornali, ha quedat segona classificada en el concurs, i el seu dibuix està editat en el punt de lectura que es reparteix des de la Massma en aquesta efemèride.

punt lectura

Publicado en Actualitat, Ajuntament.